Energi skal gribes, når den er der!

Jeg har haft nogle dage, hvor jeg har været fuldstændig flad, og på trods af gode intentioner, så er jeg ikke kommet længere end til sofaen.
Her til aften fik jeg så lige lidt energi – eller det handler nok mere om, at jeg ikke følte mig træt nok til at gå i seng, så det ville jeg lige udnytte.

Kl. 23.30 fandt jeg støvsugeren og min swiffer duster frem, og fik lige gået lejligheden hurtigt igennem. Kunne se, at det efterhånden var 12 dage siden sidst, så der trængte. Bagefter fik jeg taget et bad, hvilket også var tiltrængt.
Jeg bader i øvrigt kun i lunkent vand, fordi varme og overophedning forværrer mine symptomer. Og da disse primært er sclerosetræthed og kognitive problemer, så kan sådan et varmt bad altså godt slå mig ud. Det gør det også lidt alligevel, selvom det er koldt, men det er fordi, at det er fysisk anstrengende. Nå, sidespring…

Jeg bestilte takeout til aftensmad. Det var ikke meningen, men jeg har været for træt til at tage ud og handle, så jeg tænkte, at jeg ville bestille et sidste måltid, inden jeg begynder min nye diæt. Men det var faktisk ikke særlig tilfredsstillende. Øv.

Så ville jeg forkæle mig selv, og da jeg længe har ønsket mig en juicer, besluttede jeg, at nu var det tid. Så jeg bestilte en på TVShop. Når jeg nu skal igennem alle de grøntsager, tænkte jeg, at nogle af dem nok røg lidt lettere ned, hvis de blev drukket sammen med velsmagende frugt.
En time efter fandt jeg så ud af, at Wahls fraråder juicing, fordi det fjerne de naturlige fibre og omdannes til mad med højt GI, som hæver blodsukkeret og får kroppen til at producere mere insulin. Hvis man gerne vil drikke sine grøntsager, anbefaler hun en blender til at lave smoothies. Hmm…

Det ved jeg så ikke lige, hvordan jeg skal forholde mig til. Jeg har længe ønsket mig den NutriBullet og jeg har ikke lyst til at fortryde mit køb. Tror jeg tænker, at hvis juiceren hjælper mig med at komme op på de 21 dl. frugt og grønt, så må det være bedre end ingenting. Måske kan jeg så trappe ud hen af vejen og give “faklen” videre. Hvis denne diæt virker på mig, så håber jeg, at min søster og forældre også vil tage den til sig. Vi har mange autoimmune sygdomme i min familie, men de tre er endnu ikke blevet syge – og sådan skulle det gerne blive ved med at være.

Nå, det var dagens tanker. Wahls har egentlig et lille “spørgeskema”, som man kan bruge til at skrive dagbog efter. Det ser helt godt ud, men har bare ikke lige sat mig ind i det endnu – og selve diæten er jo heller ikke begyndt. Men jeg skriver.

Godnat og sov godt!

UPDATE: Jeg er fundet en gruppe på FB, som handler om denne diæt, og der spurgte jeg til det med juicing. Det viser sig (og det er jo indlysende nu), at der menes saftpresse, når man taler om at juice. Så min nye NutriBullet er bare en stærk blender, og det kan godt gå an ifølge Wahls – dog ikke til alle 21 dl., men måske en 10-14 af dem. Jeg er glad igen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>