Ikke noget nyt under solen

9237138

Der sker ikke sådan hulens meget lige for tiden – andet end at jeg prøver at holde lidt ferie.

Fredag fastede jeg, som jeg også har tænkt mig at gøre fremover, og det føltes endnu engang som en dejlig fridag. Lørdag var jeg på stranden, og synes det var en anelse besværligt med de forberedelser, der skulle til – men det gik.

Hele weekenden har der været familiebesøg, så det har involveret alkohol og lagkage – men jeg tog kun af førstenævnte, og faktisk har det været helt ok. Jeg kunne sagtens sende rutebilslagkagen videre uden at føle, at det var noget særligt, jeg gik glip af.

I fremtiden

Jeg er dog også klar over, at jeg ikke altid vil kunne sige nej – og det har jeg heller ikke lyst til. Derfor forventer jeg ikke at blive fanatisk omkring min mad, men vælger dog kun at bryde diæten ved særlige lejligheder. Man bliver ikke bombet tilbage til nul, men det er jo bedst at holde sig fra bestemte fødevarer. Jeg glæder mig til at se, om jeg kan få æg tilbage i min kost – det vil jeg teste efter den første måned her er gået.

Co-enzym Q10

Jeg begyndte jo at tage Q10 for 1½ uge siden – og jeg synes virkelig, at jeg mærker forandringer. Om de skyldes Q10 eller det, at jeg er længere inde i diæten, ved jeg ikke. Men jeg føler mig en anelse mere frisk og lidt mere klar i hovedet. Så det er virkelig optur.

Wahls Paleo

Næste niveau i diæten er Wahls Paleo, som jeg vil kaste mig ud i efter den første måned (og efter test af æg). Jeg har i nogen grad allerede levet sådan, idet jeg ikke spiser meget korn, men der skal tilføjes mere protein – og ugentlige måltider med indmad og tang. Men jeg tror på det her, og jeg er fortsat motiveret for at fortsætte.

Frossen spinat

Troede lige, at jeg skulle spare en masse penge ved at putte frossen spinat i min smoothie. Dette var IKKE et hit. Det var alt for frossent, så min smoothie blev en grøn isgrød – og det var i det hele taget ikke særlig appetitligt. Men da jeg har noget tilbage, bruger jeg af det i små portioner, men størstedelen af min spinatportion i mine smoothies stadig er frisk. Jeg glæder mig i øvrigt til sæsonen for grønkål, som skulle være den allerbedste grønne bladgrøntsag.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>