Med Anna ude at løbe

IMG_3872.PNG

Nu tror I nok, at jeg er skør, men i dag har jeg haft min fysioterapeut fra Sclerosehospitalet i Haslev med ude at løbe – altså i tankerne! 

Min form er elendig i disse dage, og jeg ved udmærket, at det skyldes, at jeg har sprunget grøntsagerne over og har proppet mig med tomme kalorier i stedet – og at jeg stadig ikke er holdt op med at ryge.

Det er så ubeskriveligt hårdt og kedsommeligt at løbe på tunge ben og sorte lunger, at jeg måtte hidkalde Anna! Hun løb så ved siden af mig og opmuntrede og vejledte mig om rytme/fart med hendes tyske accent. Jeg trives så meget bedre med ydrestyring, og i fravær af hendes virkelige person, så måtte jeg forestille mig hende i stedet, og derfor lykkedes det at løbe i dag i stedet for at give op.

I psykologiens verden kaldes det i øvrigt en “fremkaldt ledsager” og det virkede fantastisk, selvom jeg også følte mig en lille smule dum.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>