Ny dag, nye muligheder

IMG_3788[1]

Jeg er stærk fortaler for, at man giver sig selv lov at synke ned i selvmedlidenheden, når behovet er der, for det er også et evigt sorgarbejde at have MS, og vi er nødt til at lære at håndtere disse følelser på en konstruktiv måde. Min måde er at give dem plads, men også at sende dem hurtigt videre igen, så de ikke blokerer pladsen for andre følelser – som glæde, fryd, nysgerrighed, begejstring, kærlighed, osv.

Jeg er begyndt at reintroducere glutenfri korn i min diæt igen. Der er skrevet meget om effekten af ketose-diæter på forskellige sygdomme (herunder MS), men der er også enighed om, at ikke alle trives med det. Og jeg tror måske, at jeg er en af dem, for jeg gik helt i stå med madlede og manglende appetit, da jeg forsøgte med Wahls Paleo Plus i efteråret. Derudover, er der noget nemhed forbundet med at spise korn igen – ikke alle måltider behøver at være lige omstændige.

Her er det 1 dl. glutenfri havregryn med 1 spsk. chiafrø, som er sat i køleskabet natten over med 2 dl. mandelmælk og 1 dl. vand. Jeg rørte en banan i her til morgen for sødme – og det ville have have klædt grøden med lidt bær, men jeg er løbet tør. Ved siden af er der spejlæg med frisk tomat på en bund af rucola.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>