Så er der kickoff!

1404200406

Så er det i dag, jeg tager 100 % hul på diæten – ikke mere “snyderi”. Det betyder INGEN gluten, INGEN mejeriprodukter, INGEN sodavand/saftevand og INTET hvidt sukker.
Heldigvis spiser jeg ikke meget brød i forvejen, og jeg kan også godt være standhaftig med sukkeret, men mejeriprodukterne og sodavand/saftevand bliver det sværeste – og så er der jo gluten i alt muligt andet end brød også!

Her til morgen så jeg i øvrigt lige dette gode råd på Facebook (klik for stort billede):

5294453Det handler om at vaske sin frugt og grøntsager, så de vaskes og renses for sprøjtegifte (hvis de ikke er økologiske). Fyld vasken med vand, og tilsæt eddike i forhold 1:4 (altså fire dele vand). Lad dem ligge i op til en time og se, hvordan vandet bliver grumset, når du tager dem op.
I kommentarerne til opslaget bliver æblecidereddike nævnt, men jeg tror nu, at en ganske almindelig lagereddike også kan klare jobbet. Jeg vil i hvert fald prøve.

I går levede jeg stort set efter diæten, bortset fra feta og dressing til frokost. Men jeg spiste ALLE mine 21 dl. og indtil aftensmaden synes jeg faktisk ikke, at det var særlig slemt. Men så var der jo lige det, men den manglende dressing. Jeg havde købt ind til en olie/eddike-dressing og synes også, at den smagte udmærket. Men det er bare ikke det samme, og salaten til aftensmaden virkede “tør” og alt for stor i mængde, selvom det var nogenlunde som frokosten. Så jeg må på jagt efter en anden type dressing, som fungerer lidt bedre for mig. For der skulle i hvert fald meget vand til at sluge det i går. Øv.

Så fik jeg også leget lidt med mængder igen i går. Jeg tror, at tricket er at forberede til dagens måltider på én gang, så det er lige til at tage ud af køleskabet. Selv spiser jeg to gange om dagen, fordi jeg tidligere har kørt forskellige typer faste. En af disse er 16:8, hvor man “faster” 16 timer i døgnet og spiser sine måltider indenfor et vindue af 8 timer. I mit tilfælde fra kl. 12-20. Denne type faste er en del af Wahls Paleo Plus (niveau 3), og derfor holder jeg ved den, selvom jeg ikke behøver på Wahls Diet (niveau 1).

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>